2021 Лотерея-Розіграш Бунгало на Оселі Елленвіл

0
62

Обіжник | Заява На Розіграш Бунгало на Оселі | Сертифікат

Звільнилось (2) Бунгало (Село 1Б та Село 8) на сезон 2021 і зараз вони виносються на розіграш в Лотерею для членів СУМ.

Участь

Щоби взяти участь у Лотереї, член СУМ/індивідуальний учасник (“учасник”) повинен подати вступну пожертву в розмірі $15,000 за Село 1Б або $15,000 за Село 8. Аренда бунгало на 2021 рік складає $2,737 за Село 1Б або $3,364 за Село 8, і включає в себе рент бунгало на період від Дня Пам’яті до Дня Праці (from Memorial Day Weekend through Labor Day Weekend), світло та участь у всіх заходах. Переможець Лотереї матиме право на щорічне оновлення Аренди згідно до умов сезонної Аренди та цін на основі площі помешкання, визначених Оселею. Щорічна Аренда буде гарантована на період не менше, ніж 10 років у випадку, якщо інші умови дотримуються протягом всього періоду:

  • Член не порушує умов щорічної Аренди
  • Всі оплати та внески, які передбачені Арендою, виконуються вчасно
  • Усі волонтерські години, передбачені Арендою, виконуються без виключення
  • Щорічні підтвердження про те, що учасник залишається дійсним та активним членом СУМ в Осередку чи на рівні Крайової Управи у формі передбаченій Оселею


Розіграш Лотереї

Оселя проводитиме Лотерею, щоб обрати переможця серед тих, хто подав заяву. На даний момент наявне два помешкання на Селі бунгало 1Б та Село 8. Лотерея буде розігруватися 16 травня 2021 року на Оселі присутності одного або декількох членів управи Оселі. Кількість заяв є обмеженою – одна на сім’ю і не передається іншим особам.

Хто має право приймати участь в Лотереї

  1. Щоб бути включеним в розіграш Лотереї, потрібно у розмірі $15,000 за Село 1Б або $15,000 за Село 8 чеком Кредитівки, сертифікованим чи банківський чеком, виписаним на ім’я “UAYA Camp”, і щоб Оселя отримала його не пізніше, ніж 9 травня 2021 року. Подані чеки будуть утримуватись до часу розіграшу Лотереї. Якщо учасник не стане переможцем Лотереї, чек буде повернуто. Учасники не матимуть права повернути чек після того, як він буде отриманий Оселею, а якщо ім’я учасника стане переможцем Лотереї, то сума зазначена на чеку повністю залишається на рахунку Оселі.
  2. Учасники повинні подати офіційно виповнену заяву із підписом разом із згаданим вище чеком, які повинні бути отримані Оселею не пізніше 9 травня 2021 року. Щоб отримати Заяву, відправте електронне повідомлення нам [email protected] або [email protected] та надрукуйте “ПРОХАННЯ НА ОТРИМАННЯ ЗАЯВИ НА БУНГАЛО” в заголовку електронної пошти.

Зауважаення:

Оселя залишає за собою право скасувати Лотерею в будь-який час з поверненням усіх чеків або зібраних фінансів у випадку, якщо Оселя визначить на власний розсуд, що проведення Лотереї або частини всього процесу з якихось причин не є доцільни

Висновки:

Якщо б ви хотіли взяти участь, будь ласка звя’жіться з нами електронною поштою, щоб отримати заяву, виповніть заяву та відправте її разом із чеком у розмірі $15,000 за Село або $15,000 за Село 8, згідно вимог, на ім’я “UAYA Camp” поштою на адресу: UAYA-Camp “Bungalow Project”, 8853 Route 209, Ellenville, NY 12428.