2017 CYM National Debutante Ball

0
99

2016 CYM National Debutante Ball

 

Крайова Управа Спілки Української Молоді в Америці цією дорогою повідомляє й одночасно запрошує всіх членів та прихильників СУМ на 53-тий Баль Дебютанток КУ СУМ, який відбудеться в суботу, 25-го лютого 2017 року, в готелі Sheraton Parsippany Hotel, 199 Smith Road, Parsippany, NJ 07054.

Пригадуємо, що дебютанткою СУМ в 2017 році може бути тільки та юначка яка має вповні закінчених 16 років життя на день 31-го грудня 2016 року. Ласкаво просимо Осередків подати це до відома всім юначкам та їхнім родичам, і придержуватись до цього правила КУ СУМ.

Комітет Балю вже розпочав підготовку, та працює над тим щоб Баль Дебютанток КУ СУМ 2017 р. успішно відбувся в сумівській родинній атмосфері. З огляду на це, закликаємо всі Осередки східнього побережжя США не організувати інші імпрези в цей вечір, щоб наша спільна підтримка сумівських імпрез підтверджувала нашу гордість у приналежності до сумівської родини та скріплювала наші сумівські традиції. Віддаймо повністю свою підтримку всім нашим юначкам-дебютанткам.

Ширші інформації будуть подані своєчасно в обіжнику до Осередкових Управ та на сумівському веб-сайті.

[divider]

ОБІЖНИК