Інформації пов’язані з таборуванням на 2014 рік

0
309

CYMtabir1

 

Потрібно Коменданта табору!
Відпочинковий табір на Оселі «Холодний Яр» відбудеться в місяці липні. Таборова Комісія пошукує Коменданта на перший тиждень табору (від 20-27 липня). На таборі очікується між 30 і 40 молодшого і старшого юнацтва, віком від 6 до 17 років. Головний виховник табору вже працює над програмою табору, але потрібний Комендант. Просимо зацікавлених сумівців зголоситися, за рекомендацією Управи свого Осередку, до Голови Таборової Комісії, друга Богдана Лико за адресою: [email protected].
Передумови Вишкільного табору…
Попередньо ми пригадували, що передумовою участі у Вишкільному таборі є відбуття хоч одного табору в якості Старшого юнака чи юначки. Однак ми зауважили, що попри ці вимоги є значна кількість юнацтва, які виявили бажання зареєструватися на цьогорічний Вишкільний табір без виконаної передумови. КУ старається краще зрозуміти перепони для здійснення передумов і хотіла б почути відгуки від Управ Осередків та від батьків юнацтва щодо перепон чи причини, чому вони творять труднощі. Тому, КУ відмінила дану передумову до того часу, коли зможемо створити вигідні умови для її успішного виконання. Чекаємо ваших відгуків!
Відвідай сумівську Оселю, де ти ще ніколи не таборував!
Просимо Управу кожного осередку звернутися особисто до індивідуальних членів свого виховного складу, і заохотити їх таборувати, у якості члена команди або виховника чи впорядника, на котрійсь сумівській Оселі, крім «своєї». Одночасно просимо заохочувати юнацтво відвідати інші оселі, крім тієї, де вони кожного року традиційно таборують. З цього матиме користь юнак або юначка, а рівночасно й кожна з наших Осель і кожний Осередок! Коли сумівець з іншого терену або околиці бере участь в будь якому таборі, він (чи вона) з собою привозить нові ідеї, нові методи, нові цікаві елементи таборування і таборової культури. Уважаємо, що це є не тільки здоровим і доцільним, але й необхідним. Крайова Управа уважає, що такий постійний обмін допоможе не тільки всім Оселям і всім таборам, але й всім Осередкам. Якщо К.У. може допомогти сприяти у Вас умови для таборових обмінів, просимо звертатися до нас і ми зробимо все, що в нашій силі.
Подаємо координати Таборових Комісій всіх Осель в Америці:
«Київ» (Детройт):
«Хортиця» (Клівленд):
«Холодний Яр» (південний Нью-Йорк):
«Бескид» (Барабу):
Оселя в Елленвілі:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
с[email protected]
[email protected]
Завантажте обіжник