“А ми тую славу підіймемо” – саме під таким гаслом пройшов черговий день дружинницького табору, що проводиться у селі Тухля, Львівської області.

День вчорашній був непростим і незвичним. Після днів, що були наповнені пізнавальними лекціями та цікавими проєктами, дружинники вирушили у гори. І довелося їм не просто подорожувати, але й пізнавати давнину і згадувати колишню славу українців. Вчора відбулася подорож на гору Маківка, яка стала місцем кривавої битви українських січових стрільців та царських військ. Також дружинники відвідали цвинтар українських січових стрільців, де помолилися за земляків, що полягли у непростому бою.

На вечірній програмі таборувальники обговорили останні штрихи свого проєкту (який вже незабаром ми представимо і вам). А на гутірці з другом Олександром Семиргою та подругою Людмилою Юрченко дружинникам вдалося підбити підсумки всього того, що відбулося протягом табору, поділитися враженнями від того, що сталося за ці дні, віднайти позитивні і не дуже моменти таборування і просто поспілкуватися на цікаві теми. Бо останній вечір табору треба проводити затишно і гуртом.