Розпочався прийом зголошень на Всеукраїнський табір «Джура-Чернігів»

0
867

Табір спрямований на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Реалізовує проект Міністерство молоді та спорту України спільно з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації та Спілкою Української Молоді в Україні.

Захід відбудеться в Чернігівській області під час осінніх канікул,з 24 по 29 жовтня 2016 року.

Учасники, які пройдуть шестиденний вишкіл, в майбутньому зможуть залучатися в якості впорядників до організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), яка має важливе значення для національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Загалом у таборі візьме участь 55 молодих людей, віком від 15 до 18 років (9-11 класи, 1 курс), з усіх куточків України.

Участь у заході це:

  • Знайомство з активною та патріотично налаштованою молоддю з цілої України;
  • Обмін досвідом;
  • Навчання активним методам роботи з дітьми та молоддю (ігри, інтерактивні методи, рольові ігри та ігри на комунікацію, інтеграційні танці тощо);
  • Напрацювання спільних проектів;
  • Участь у майбутньому в організації та проведенні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”).

Для участі в таборі необхідно до 30 вересня 2016 року (включно) заповнити анкету он-лайн: https://goo.gl/forms/XauKJ8QLU3zouh112

Проживання та харчування повністю покривається за рахунок організаторів.

Проїзд – за власний кошт учасників, (вирішується питання щодо покриття витрат на проїзд – до місця проведення та в зворотному напрямку, за умови наявності оригіналів проїзних документів і в межах вартості проїзду рейсовим автобусом або плацкартним вагоном поїзда).  

Усі зголошенні на табір будуть поінформовані про результати відбору 5 жовтня 2016 року.

 

Особи, яких відберуть для участі в таборі, отримають додаткові інструкції (місце збору, список необхідних речей, і т.п.).

 

За додатковою інформацією звертайтесь: Павло Євтушок [email protected]