«Дністер – 2013» кличе!

0
371

Київський осередок СУМ в Україні запрошує на сплав весняним Дністром, який відбудеться 19-21 квітня 2013 року.

Хто може стати учасником: Старше юнацтво (від 16 років, за письмовою згодою батьків) та дружинники (від 18 років) СУМ в Україні, а також друзі й знайомі.

До якого часу можна зголоситися: зголошення приймаються до 20.00 15 квітня 2013 року.

Як можна зголоситися: зголошення приймаються тільки через голів осередків (контакти голів осередків можна дізнатися у організаторів сплаву). У разі відмови від участі у сплаві, вкладка не повертається.

Контакти і детальніша інформація: [email protected], 0506758481, 0637254747, 0968125855 (Павло).

Сплав по р. Дністер є однією з найцікавіших подорожей і, щодо привабливості , не поступається навіть таким відомим регіонам, як Карпати чи Крим.

Унікальності цьому маршруту надають мальовничі ландшафти та їх неповторність. Круті скелясті або заліснені береги висотою до 200 м, унікальні травертинові скелі і геологічні відслонення, печери і гроти зі слідами перебування людини, водоспади, мальовничі острови, пам’ятки природи, історії, архітектури, етнографії – все це ми бачимо, відвідуємо і, головне – активно відпочиваємо.

Теплий клімат у каньйоні відрізняє цю місцевість від інших територій Західної України – стіни каньйону затримують сонячне тепло, через що влітку дощів тут майже не буває, а навесні зелень розцвітає на 2-3 тижні швидше. Дністровські схили містять велику кількість рідкісних рослин, тварин, птахів. Маршрут подорожі проходить по кордону кількох областей, що зумовлює відносну віддаленість від цивілізації, а отже – повну релаксацію.

 Поспішайте, кількість місць обмежена.

Інформацію щодо особистого виряду буде надана пізніше.