Проекти Благодійний Табір та «Подаруй дитині таборовий день!»

0
393

 

Референтура Дружинників при Крайовій Управі звертається до всіх Осередків, а особливо до Референтів Дружинників, приєднатися до наступних проектів:

  1. Ми заохочуємо всіх дружинників приєднатися до проекту Благодійного Табору в Україні для дітей-переселенців зі Сходу України. Цей табір юнацтва для 75 дітей- переселенців організовує Крайова Управа в Україні під патронатом Світової Управи СУМ. Крайова Управа збирає кошти для фінансової допомоги дітям. Цей збір коштів на підтримку табору може відбуватися як індивідуально, по осередках, так і по групах друзів. З цієї фінансової допомоги, діти матимуть більше шансів взяти участь у цьому корисному таборі. Далі, як що у Вас є бажання поїхати на цей табір як Виховник, будь ласка, дайте знати другові Голови, Юркові Микитинові, на адресу [email protected].
  2. Другий проект – «Подаруй дитині таборовий день!». Цього року Крайова Управа СУМ в Україні знову проводитиме черговий літній відпочинковий табір. КУ СУМ в Україні звертається до нашої сумівської спільноти підтримати родини військових і скласти пожертви для таборування дітей, батьки яких воюють або загинули на Сході України. Усі зібрані кошти будуть скеровані на покриття витрат таборування дітей.

Пожертви можна складати через Крайову Управу СУМ. Закликаємо всіх сумівців фінансово підтримати ці проекти для наших сумівських дітей на Україні. Просимо завершити збірку до кінця липня.

За будь які питання, просимо звертатися до нас на електронну адресу [email protected].

 ОБІЖНИК