Вечоринка в підтримці АТО

0
321

В пятницю 28го листопада Дружинники Осередoк СУМ ім. Микола Павлушкова в Чікаґо та Автомайдан Чікаґо влаштували вечоринку в підтримці українських бійців АТО. На вечоринці прийшли понад 300 осіб котри брали участь. Вечір почався з програмою в память Героїв Майдану та всіх хто загинули в війні проти російського агресора. Потім діджеї Тарас Демберецький та Михайло Калинюк вели розвагову частину під звуків українських народних та патріотичних пісень в модерному обробці.

Вечоринка була дуже успішна та зібрала понад $4500 на потреб захисників української землі. Ми хочемо подякувати всім хто пожертвували на цей ціль. Дякуємо всім спонсорам що допомогли з смачним харчуванням: Пекарня Анна, Ideal Pastry, та ресторан Старий Львів. Осолбливо дякуємо інформаційним спонсорам: Українське Незалежне Радіо, Радіо Юкі Драйв, та газеті Час і Події. Всі хто брали участь грали важливу роль в успіх цього вечора для допомоги наших братів та сестер хто захищають нашу неньку Україну.

Щоб глянути фотографії обладнання яка була придбана з збираними коштами, глянте тут: https://www.facebook.com/chicagoautomaidan

~Друг Данило Дячун