Вшанування Першої Річниці Героїв Небесної Сотні

0
490

 

Вшанування Першої Річниці Героїв Небесної Сотні

Булава Крайової Управи СУМ закликає юнацтво всіх Відділів СУМ на терені Америки урочисто відзначити 21-го лютого 2015 р. як першу річницю «Героїв Небесної Сотні», які під час «Революції Гідности» були замордовані беркутськими снайперами за наказом злочинного тоді українського Президента Віктора Януковича. Ця подія була іскрою яка запалила вогонь змін по цілій Україні і прогнала цю ж саму кримінальну владу та дала змогу Україні змінити напрям дальшого її розвитку і долю всього українського народу.

Сьогодні Україна знаходиться у повномаштабній війні з московським аґресором і його терористичними найманцями. Але ці події Майдану 21-го лютого — жертви цих Героїв Небесної Сотні — не пройшли на марно. Ці події з’єднали ввесь український нарід зі сходу до заходу проти неправди, проти курупції, проти московського шовінізму і аґресії та за єдину, нероздільну, чесну, европейську українську незалежну державу, в якій уряд служить народові, а не народ державним бюрократам, де народ починає розуміти питання „як не я, тоді хто буде стояти і захищати мій народ?”

Берім цей приклад найвищої самопожертви від цих Героїв Небесної Сотні сьогодні від наших хоробрих лицарів, які своїми грудьми обороняють свою Батьківщину, і пристосуймо ці характеристики до нашого щоденного життя. Коли нам тяжко або трохи невигідно, згадаймо цих людей, котрі — не зважаючи на загрозу своєму життю — ішли вперід на баракади проти озброєних міліціонерів бо вірили в краще майбутнє українського народу.

Булава Крайової Управи СУМ закликає кожний Відділ зорганізувати якесь урочисте відзначення на цей день. Зорганізуйте це спільно зі своєю церквою. Засвітіть свічку за кожну жертву Небесної Сотні. Помоліться за їхні душі. А опісля станьте до дії. Продовжуйте вашу невтомну працю підтримки Збройних Сил України. Вони вас потребують на кожному кроці. Не будьте байдужі! Пишіть листи підтримки військослужбовцям. Помагайте збирати кошти на теплий одяг/чоботи для війська. Пишіть листи до своїх політичних представників, щоб більш рішучо допомагали Україні проти Росії.

Юнаки/Юначки, це є переломний момент в історії нашого народу. Перед нами, як ніколи, стоїть великий обов’язок і можливість допомогти Україні. Гасло СУМ на рік 2015 є уривок з поезії Василя Симоненка – «Народ мій є! Народ мій завжди буде!» Ці слова були написані понад 50 років тому, але вони є дійсними і сьогодні. Вони лише будуть здійснені як кожен з нас доложить зусилля помогти нашій Батьківщині.