НАГАДУЄМО – XXVII Крайовий З’їзд СУМ в Америці – 2014

0
374

Нагадування про зобов’язання Осередків до середи, 24-го вересня 2014 р.:

  1. Вирівняти всі незаплачені зобов’язання до КУ СУМ за роки 2011 – 2014; це включає розчислення за членські вкладки (річна членська вкладка виносить $30 для сеньйора, дружинника, юнацтва та суменят. Половина із зібраних членських вкладок пересилається до КУ СУМ);
  2. Всі інші фінансові зобов’язання – Коляда, за журнал «Крилаті», однострої та відзнаки;
  3. Вислати виповнені анкети електронною поштою на адресу [email protected] :
    • Реєстрація Делеґатів
    • Уповноваження Делеґата
    • Повновласть Делеґата;
  4. Подати своїх представників до підготовчих Комісій З’їзду, або подати в письмі свої пропозиції щодо програми праці по комісіях електронною поштою до голів підготовчих комісій згадано у залучиному обіжнику.

Просимо Осередки всі анкети переслати електронною поштою на [email protected]. Всі фінансові зобов’язання Осередків переслати на адресу КУ СУМ.

В залученних атачментах знайдете обіжник та анкети.  Просимо Управу Осередку та Булаву Відділу подбати, щоби Осередок та Відділ дотримався до цього реченця.

Також пригадуємо що реченець до замовлення кімнати в готелі є 23 вересня. Інформації про готель знаходиться в залученому обіжнику.

З нагоди Крайового З’їзду СУМ та відзначення 65-річчя СУМ в Америці відбудеться Святочний Бенкет в суботу вечір. Заохочуємо всіх сумівців брати участь в цьому бенкеті. Просимо дати знати Організаційному Комітеті про присутність на бенкеті якщо дані особи не є делегатами. Очікуємо відповіді про участь до 8 жовтня на електронну адресу [email protected].