Табір Дружинників – Інформаціїї та Анкета

0
458

2014_tabir_druzhynnykiv


 ОБІЖНИК  –  РЕЄСТРАЦІЙНА АНКЕТА


Референтура Дружинників повідомляє, що від 30-го серпня по 31-го серпня під час відзначення 63-го Всеамериканського Маніфестаційного Здвигу СУМ на Оселі в Елленвілі відбудеться 7-ий Табір Дружинників СУМ під назвою «На Варті Гідності» з гаслом «Сили Небесні -Бережіть Україну».

Склад команди табору:

    • Командант –друг Ігор Науменко
    • Головна виховниця –подруга Христя Пенджола-Вітович
    • Бунчужний –друг Дмитро Ленчук

Цьогорічний табір розпочнеться апелем (в таборових сорочках) у суботу о год. 9:30 ранку на Трибуні. Багатогранна Програма спрямована на аналізу сучасної ситуації в Україні та розгляд ролі Дружинника в діаспорі на тлі трагічних подій в Україні протягом останнього року. Ми згадаємо усіх наших героїв, які відстоювали й відстоюють честь України протягом останніх дев’яти місяців. Під час табору, кожен Дружинник буде відчувати важливість та серйозність ситуації в Україні. Ми ідемо разом вперед з думками про те, як допомогти нашій рідній землі -Україні -відстояти незалежність в часи війни із знахабнілими московськими найманцями.

До таборової Програми включається теренова гра, гутірки, та спів. Ми також матимемо змогу через Скайп поговорити з нашими друзями, які є зараз в Україні. Вони добровільно жертвують своїм часом, щоб допомогти солдатам, які виборють незалежність на сході України. Табір має на меті не тільки передати учасникам важливість та історичне знання подій в Україні, але й також допомогти стати провідниками наших СУМівських принципів, які підкріплюються реальними справами по осередках. Закликаємо всіх дружинників до участі, щоб не тільки відсвіжити давні таборові спогади, але і провести обмін думок про подальшуактивну діяльність Дружинників СУМ.

  • Участь в таборі євідкритою для ВСІХ Дружинників (18-49 років)
  • Учасникам пропонується нічліг на таборі. Це є додаткова сума до ціни вступу при в’їзді на Оселю, яка зобов’язує участь у програмі Табору в суботу і в програмі Здвигу в неділю (в одностроях –на Службі Божій, Дефіляді, і.т.д.)
  • Є окремий внесок від учасників, який покриває кошт сорочок, матеріалів, та сніданок і перекуски в суботу під час Програми 

Кошти:

    • за нічліг (від 8/29 по 8/31): $30
    • внесок: $30
    • вступ на Оселю: $30

Всі зацікавлені учасники повинні заповнити долучену анкету і надіслати до Референтури Дружинників за адресою [email protected] –ДО 22-ГО СЕРПНЯ

Референтура Дружинників закликає всі Осередкові Управи розрекламуватицю імпрезу та заохочувати своїх членів до численної участі. Бажаємо, щоб кожний Осередок вислав принаймні свого Референта Дружинників або відповідного заступника (представника). За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Референтури Дружинників за адресою [email protected].