Спортові Змагання під час Здвигу

0
432

Спортові Змагання під час ЗДВИГу

Футбольні Змагання

В неділю (1-го вересня) на спортовому майдані проходитимуть змагання футболу.

Турніри будуть поділенний на дві дивізії, в наступних вікових групах: 6-9 років 10-12 років Кожна команда повинна мати не менше 7 членів і можуть бути мішані. Кожний член команди повинен мати “cleats” та “shin-guards.” Змагання для молодшого юнацтва почнуться в 2:30 год (після Маніфестаційної програми).

Відбиванкові Змагання

В неділю, відбудуться відбиванкові змагання для старшого юнацтва (13-18 років). Команди повинні мати не менше ніж 6 членів. Команди також можуть бути мішані. Відбиванкові змагання почнуться в 2:30 год (після Маніфестаційної програми). 

Звертаємося до Осередків з проханням зголосити футбольні та відбиванкові команди до Референтів Спорту, друга Петра Колінського і Богдана Куцини, за адресою [email protected] не пізніше, як до 23-го серпня ц.р.

Спортові Змагання – Пляжна Відбиванка (Beach Volleyball)

В неділю, 1-го вересня, відбудеться другий пляжний відбиванковий турнір на новозбудованій площі. Щоб взяти участь в турнірі, кожний член команди мусить мати 18+ років (дружинники або сеньйори). Турнір відбудеться в складі “4 on 4” і команди можуть бути мішані.

Реєстраційна оплата для всіх команд є $50 і всі приходи будуть передані на Фонд розбудови Оселі. Просимо всі команди зголошуватись до спортового референта д. Петра Колінського, за адресою [email protected] не пізніше, як до 23-го серпня ц.р.

Zdvyh 2013 Soccer Volleyball Tournament Information

Завантажте плакат