09/18/2017

0
536

Що: сезон СУМ 2017-2018 – вступна інформація

Коли: вівторок 19 вересня 2017р

Де: СУМ Йонкерс

Хто: всі

– Реєстраційні форми тепер доступні в Інтернеті на нашому сайті або в додатку до цього листа і вкладки можна полагодити через чек або ПайПал.

o Реєстраційна Сторінка – http://cym.org/us-yonkers/yunatstvo/

– Нормальні розклад сходини і танці розпочнеться у вівторок, 19 вересня, з Святочним Апельом. То є обов’язково в одностроях. Як вас не має однострою, прошу прийдіть в вишиванних сорочках.


Що: Крилаті Футбол – Молодіжний осінній сезон 2017р.

Хто: всі

– Ми формуємо молодші команди віками 6-8, 9-10, 11-12 і потребуємо волонтерських тренерів! Якщо ваша дитина хоче грати i/або ви можете допомогти в тренуванні, будь ласка, зв’яжіться з Марком Гованським ([email protected]) або Михайлом Капітулою ([email protected]) як най швидше! Кошт реєстації $50 та доступна на веб-сайті https://cym.org/us-yonkers/registration/yunatstvo/.

– Майк Томашевський буде тренувати 13-15-річну команду. Якщо ваша дитина зацікавлена грати, зв’яжіться з ним як най швидше ([email protected]).

 

Що: XXVIIІ Крайовий З’їзд Спілки Української Молоді в Америці

Коли: 20-22 жовтня 2017 року

Де: СУМ Йонкерс

Хто: Вci

Додаткова Інформацiя: Крайова Управа СУМ в Америці повідомляє Управам Осередків та всьому сумівському членстві, що відбудеться XXVIIІ Крайовий З’їзд Спілки Української Молоді в Америці в днях 20-22 жовтня 2017 року в приміщенні Осередку СУМ ім. 30-го червня в Йонкерсі.

В залученні аттачементах, знайдете інформації та обіжники.  Просим щоб всі зацікавлені члени осередку розглянули та зголосилися до управи осередку щоб ми могли призначити відповідних делегатів на З’їзд, разом з Головою Осередку та Булавним Відділу Юнацтва.

Також, ми є господарі цього з’ізду то просим всіх до помочі та співпраці щоб перевезти цю імпрезу. По всіх питаннях просимо звертатися до голови Підготовчого Комітету, друга Андрія Горбачеського ([email protected]) або до голови осередку, друга Михайла Капітули ([email protected]).

Для отримання додаткової інформації напишіть до [email protected]

Честь Українi! – Готов Боронити!

CYM Yonkers
301 Palisade Avenue
Yonkers, NY 10701