Маланка 2018- го року

0
547

13 січня 2018 року відбулася щорічна зустріч Нового Року, так звана “Маланка” у театрі Drury Lane. Гості прибули о 6 год. вечора, де гостилися напитками у фойє та мали змогу поспілкуватися.

Друзі і родини дебютанток та молодих ескортів цього вечора, зібралися разом на чудове свято.  Церемонію відкрив Василь Ільчишин і привітав присутніх, якиx зібралось цього року понад 375 осіб.

Дебютантками цього вечора були десять молодих юначок із СУМу м. Чикаго та м. Палатайн. Презентацію показової програми підготовили Адріяна Караван та Катерина Дяків. Дебютанток привітали їхні виховниці Христя Почтар-Екгарт та Адріана Попович, голови СУМу з Чикаго та Палатайну, Павло Бандрівський та Мирон Васюнець. Присутньою на вечорі була Надія Длябога, представниця Крайової Управи СУМу, яка відзначила чудову організацію цієї події.

Адріяна Караван розпочала презентацію представлeнням молодих учаcниць, їхніх батьків та супроводжуючих молодих ескортів та з наданням традиційних стрічок. Кожна з дебютанток протанцювала незабутнiй вальс з батьком і подарувала червону рожу мамі, як символ подяки за вічну підтримку та любов. На завершення церемонії, дебютантки склали поклін батькам і всім присутнім за посвяту цього вечора. Молитву перед вечерею проповів парох церкви св. Володимира і Ольги, отець Олег Кривокульський. А до забави запрошував гостей гурт “Акорд” під керівництвом Андрія Чуйка.

За традицією опівночі, всі присутні вітали один одного з прийдешнім 2018 роком. Гості були зачаровані талантом дебютанток та учасників танцювального гурту, які показали свої здібності, виконуючи традиційну коломийку в кінці вечора.

Велика подяка в підготовці цього вечора належить учасникам комітету, до складу якого входять: голова Христина Хиляк, Анна Марія Баган, Катерина Дяків, Міля Ґлубіш, Адріяна Караван, Настя Лотоцька та Олена Василик, а також жертодавцям, які спричинилися до проведення цьогорічної “Маланки.”

Ще раз вітаємо усіx дебютанток з Новим Роком та бажаємо їм нових успіхів у майбутньому! Гартуйсь!

Дебютантки (та ескорти) 2018 року (з ліва): Стефанія Демберецька (Максим Куропась), Єлизавета Кривокульська (Захар Зелений), Іванна Куривчак (Микола Соснівка), Олександра Горшко (Юрій Савчук), Бела Міщенко (Зенко Твердохліб), Зоряна Жура (Назар Калинюк), Софія Дан (Роман Стефанюк), Роксана Галамай (Доріян Лесюк), Ляриса Перун (Віктор Жура), Касандра Фицджералд (Данило Клиш)

 

Просимо також прочитати про Маланку в Час і Події та Ukrainian Weekly!

 

Below is a gallery of photos taken by Maksym Prokopiv Photography from our Malanka that took place January 13, 2018.  Congratulations to all the debutantes!