СУМівці опанували “мистецтво” виготовлення маскування для армії

0
405

Сьогодні відбувається чимало акції, спрямованих на підтримку українських військових, які захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави в зоні проведення антитерористичної операції. Люди збирають продукти та теплі речі, військову амуніцію, ліки, гроші та передають їх бійцям на схід України.

Тернопільські СУМівці також долучаються до цих видів волонтерської праці, а нещодавно спробували сили у виготовленні спеціальної маскувальної сітки.

Технологія її створення нескладна – у вічка рибальських неводів вплітаються смужки тканини захисного кольору, відповідно до сезону та місця подальшого використання.

Попри показну легкість, виготовлення такої маскувальної запони потребує вмілих рук, зосередженості та уваги. Все це є у СУМівців, які зробили свій внесок у справу допомоги українській армії.

Незважаючи на оголошене перемир’я, Збройні Сили, Нацгвардія, добровольчі батальйони  й далі потребують підтримки.

Попереду зима, то ж незабаром члени осередку, замість пісково-коричневих клаптиків тканини, вплітатимуть у сітку білі смужки – кольору снігу, щоб зробити менш помітними для ворога позиції наших бійців та зберегти життя тих, хто оберігає наш спокій і наше майбутнє.