Наші на спартакіаді

0
474

У ІІІ Міжосередковій сумівській спартакіаді у Вістовій (калуського району) брала участь команда Львівської обласної організації СУМ в Україні.

Наш осередок представляли 8 осіб: Андрій Фендик (капітан команди), Валерій Локайчук, Влад Німак, Остап Соколов, Михайло Ільницький, Соломія Могила, Андрій Черненко (делегат в суддівство).

Кожен членів нашої команди і команда загалом отримала дипломи та відзнаки, та загальнокомандне 3 місце (могли б і вище, але ми не у всіх видах спорту брали участь та не були представлені у всіх вікових категоріях).

Волейбол – 1 місце. Дуже цікавою та непердбаченою була гра. По партіях ми виграли 2:1. Програвши першу партію команда зібралася та виграла дві наступні партії.

Перетягування линви – 1 місце.

Підтягування (юнаки) – 1,3 місце.

Шашки (юнаки) – 1,2 місце.

Дартс (юнаки) – 2 місце.

Дартс (дружинники) – 1 місце.

Біг хлопці – 2,3 місце.

Шахи (дружинники) – 2,3 місце.

Настільний теніс (юначки) – 1 місце.

Настільний теніс (дружинники) – 2 місце.

Стрільба (дружинники) – 2 місце.

Стрільба (юнаки) – 3 місце.

Шахи (юнацтво) – 1 місце.

Віримо що наша команда наступного року більше представить осередок та виступить якомога краще на змаганнях.

Всю нашу боротьбу можемо представити у цьому відео, це був найкращий сеперник, з яким боролися до кінця і вистояли, доказали, що наразі найсильніші хлопці в Львівському обласному осередку.

Щиро дякуємо за особливу підтримку нашим вболівальникам. Учасникам виховного семінару з Львівського обласного осередку, а також двом командам Калуського осередку.