Свято Миколая від юнацтва Київського осередку

0
756

В неділю 21 грудня старше юнацтво Київського осередку відвідало Межигір’я – будиночки, тимчасово віддані родинам з дітьми переселенців з Криму, Донецької і Луганської областей.  Напевно, кожен учасник нашої групи зробив  для себе чимало висновків і отримав багато глибоких емоцій.

Як на мене, було найціннішим переключитись від особистих справ і побавитися з дітками, готуватись і  показували їм сценку про Святого Миколая, дарувати подарунки, що мабуть було найприємнішим. Бачити, як маленький хлопчик із захопленням розгортає машинку, яку ти йому подарував,  ні з чим не може зрівнятись.

Цей день був особливим для всіх нас разом і для кожного окремо. Неймовірно приємно відчувати і розуміти, що діти, яким потрібна наша підтримка найбільше, дуже щасливі. І це все видно по їхнім усміхненим обличчям.

” Я була дуже щаслива бачити, як діти радіють через отримані подарунки, або через те, що ми просто прийшли і розказали їм історію про Миколая. Це просто безцінно!” – каже учасниця акції Аня Березовська (14 років).

До збору подарунків і необхідних речей долучилися працівники київського офісу «Монделіс Україна». За що ми їм щиро вдячні.

 

Дарина Симчич.