Гутірка про заснування СУМ в Діаспорі (ZOOM)

0
74

Гартуйсь, Друзі!

Як Ви всі знаєте цьогоріч ми відзначаємо 75 річницю відновлення Спілки Української Молоді і з цієї нагоди хочемо Вас більше познайомити з нашою історією.

Тож щиро запрошуємо Вас на гутірку про заснування СУМ в Діаспорі: хто, коли, як і для чого організував Спілку в еміграції.

Лектор: Святослав Липовецький – історик, публіцист, Організаційний референт Світової Управи СУМ.

Запрошуємо Вас до розмови 11 квітня о 16:00 за Києвом (час гутірки в інших країнах Ви можете поглянути на зображенні).

  • New York – 9:00am
  • Toronto – 9:00am
  • Argentina – 10:00am
  • London – 2:00pm
  • Lisbon – 2:00pm
  • Munich – 3:00pm
  • Brussels – 3:00pm
  • Madrid – 3:00pm
  • Paris – 3:00pm
  • Talinn – 4:00pm
  • Kyiv – 4:00pm
  • Melbourne – 11:00pm

Додаткові деталі на FaceBook – https://www.facebook.com/events/157539719488581/

#CYMdiaspora75