2012 Обмін Виховників та Впорядників США та України

0
1643

Кілька роки тому Крайові Управи CYM в Америці і в Україні розпочали нову та інноваційну програму: Обмін Виховників та Впорядників США та України. В рамках цієї програми відбувається обмін ідей, методики виховання дітей та юнацтва, та обмін досвіду між учасниками з Сполучених Штатів та України. На цьому обміні теж знаходяться нові друзі, і сумівці запізнають виховників з іншої країни котрі дуже часто мають інший світогляд та інші точки зору.

Цього року відбулося продовження Обміну Виховників та Вопрядників, при участі чотирьох сумівців з різних частин Америки. Ще у грудні 2011 року Крайова Управ була розпочала конкурсний процес з якого вийшли навесні чотири переможці. Кандидатів номінували Головні Виховники вишкільних таборів та Осередків Сум по різних містах, а кандидати подавали про себе дані, рекомендації провідних сумівців, та брали участь у співбесіди з Комітетом Обміну. Учасникамо Обміну стали: Маркіян Блажейовський (Джерзі Сіті, Нью-Джерзі), Соломія Пилипів (Виппані, Нью-Джерзі), Ольга Тимуш (Чікаґо, Ілліной) і Христина Шняк (Чікаґо , Ілліной).

Обмінники подорожували в Україну, де відбули вишкільний табір, а пізніше працювали у якості виховників та впорядників на українських сумівських юнацьких таборах. Огляньте мультимедійні презентації їхного досвіду:

Якщо хочете стати учасником наступного Обміну, зайдіть на цей сайт в кінці листопада за дальшими інформаціями, або поговоріть з Головним Виховником чи Булавним свого Осередку.