Вийшло з друку Рідзвяне число журналу “Крилаті”

0
56

Журнал «Крилаті» вітає читачів із Новим роком та Різдвом Христовим і запрошує на гостину – погрітися, побешкетувати і, звичайно ж, повчитися, а також пригадати сторінки історії України.

«Крилаті» розкажуть вам про Героїв Небесної Сотні і про український Зелений Клин. Цікавими фактами з дитячих літ Лесі Українки поділилася літературознавець Алла Диба. А письменниця Анна Багряна запросила погуляти серед мурів Кам’янець-Подільської фортеці.

Мирослава Маслова підготувала цікаві завдання: виконуючи їх, ви запам’ятаєте англійські назви, пов’язані із замками, лицарями і драконами. На далеких планетах башт і мурів немає, але є гори, що своїми розмірами перевершують земні! Туди ведуть «Космічні подорожі» з письменницею і художницею Катериною Міщук.

Що таке слова-перевертні, ви дізнаєтеся з рубрики «Мова веселкова». Вас чекають захопливі ігри зі словом від Лесі Мовчун і вірші неперевершеного майстра Анатолія Качана.

А ще в цьому числі журналу є ніжні, веселі, різдвяні поезії Лесі Пронь і Віри Правоторової та зимове оповідання Еліни Заржицької. А казочка Галини Римар перенесе читачів у теплі краї.

Вас неодмінно захоплять головоломки від Тетяни Савченко і саморобка, якою зможете користуватися цілий рік, родинний нагадайлик! До солодкого календаря Ольги Тарасової ви теж повертатиметеся в новому 2021 році не раз.

Навчайтесь і відпочивайте з «Крилатими»!