2015 Pan Am Розваговий День

0
386

У понеділок 22-го червня, Спілка Української Молоді в Канаді була господарем на оселі „Веселка” першого спільного розвагового дня “Pan AM Play Day” для торонтонських українських цілоденних шкіл східнього обряду. Імпреза увінчалася величезним успіхом при участі понад 800 учнів з шкіл св. Димитрія, св. Йосафата і кардинала Йосифа Сліпого разом з учителями і батьками-волонтерами. Милосердний Господь поблагословив нас соняшною погодою і під патронатом Владики Степана Хміляра та благословенням отця Володимира Янішевського з катедри св. Йосафата, наші школярі весело і безпечно забавлялися серед розкішної природи Галтон Гилс.

DSC_0774

DSC_0614

Фотографії з імпрези можна оглянути на https://lemko.cym.org/ca/gallery/.  Також заохочуємо Вас слідкувати за репортажами на українських телевізійних програмах КОНТАКТ і ФОРУМ i журналі РАЗОМ.

DSC_0778

DSC_0592

Особливу подяку висловлюємо учням 7-ої і 8-ої кляс, учителям, батькам і волонтерам СУМ та всім, хто забезпечив успіх цієї імпрези. Також дякуємо усім спонсорам і жертводавцям. Зокрема хочемо подякувати Стефкові Остафійчукові і бл. пам. Адріяні Нарожняк, які вперше розробили цю ідею з’єднання всіх трьох українських шкіл для того, щоби скріпити їхню віру, товариство між учнями різних шкіл і розуміння громади, весело забавляючись.

DSC_0645

DSC_0591

Ми з нетерпеливістю чекаємо на ще більший розваговий день на наступний рік з участю братньої школи св. Софії. Ми заохочуємо дітей нашої українсько-канадської громади брати участь у літніх таборах на оселі „Веселка”. Молодь має нагоду розслабитись серед розкішної природи і займатися спортом, плаванням, музикою, ручиними роботами, ходити на прогулянки і багато іншого. Таборуючи, діти здобувають нові вміння, мають цікаві пригоди, набувають нових приятелів і найважливіше – весело забавляються. За додатковими інформаціями подивіться на нашу таборову сторінку: https://lemko.cym.org/ca/tabory

DSC_0775

DSC_0758

Бажаючи всім Вам приємного літа і відпочинку, надіємось Вас скоро знову зустрінути на оселі „Веселка”!

 

Pan Am Розваговий День був спонсорований::

 

Buduchnist Credit Union

BCU Insurance

BCU Wealth Management

Ukrainian Credit Union Ltd.

Estate of Adriana Narozniak

In Memory of Biljana Sarievski

Ukrainian Catholic Episcopal Corp.of Eastern Canada

Apex Auto

Becket Lowden Read LLP

George Huculak

FOX 40

J Krawchenko Professional Corporation

MST Bronze Limited

Rodan Energy Solutions

St. Jean Realty

UCC Hamilton Branch (John Kalyn Sports Scholarship)

CSAC of St. Demetrius

CSAC of St. Josaphat

CSAC of Cardinal Slipyj