Вишкіл’17 – День 11

0
519

Четвер, 13-го липня 2017 року стояв під знамеником підготовки до групових представлень і кінцевого іспиту. Зранку таборовики мали нагоду перейти щераз коротко усе те, що продовж двох тижнів навчилися.

Пополудні, з огляду на дощовату погоду, сканцельовано зайняття спорту та купелю натомість додано більше часу для підготовки представлень.

Перед вечерою, таборовики нарешті мали нагоду представити плоди важкої праці яку вони виконали продовж другого тижня табору приготовляючи то візуальні, то драматичні то веселі представлення на теми цьогорічних річниць: 100 років з часу початку Української національної революції та утворення Української Народної Республіки (УНР); 85 років з часу початку геноциду українського народу – Голодомору 1932 -1933 рр.; 80 років з дня мученицької смерті засновника СУМ Миколи Павлушкова; 75 років з часу створення Української Повстанської Армії; 50 років з часу створення Світового Конгресу Українців (СКВУ – СКУ).

Команда табору висловлює своє признання таборовикам за дуже цікаві й успішні представлення.

Ввечорі таборовики, ще як ніколи пильно підготовлялися до завтрішнього іспиту, що їх треба було аж заставити лягати спати.

Додаткові фотографії та відео кліпи можете знайте в нашій ҐАЛЕРІЇ .