ІV Благодійний Tабiр ”Творці Майбутнього” для дітей-переселенців і дітей воїнів АТО в Україні

0
1000

Четвертій з черги благодійний табір для 120 дітей бійців АТО і переселенців під назвою ”ТВОРЦІ МАЙБУТНЬОГО” відбудеться в днях 30 липня – 11 серпня 2018 року біля Чернігова, в Чернігівській областi.

Якщо минулорічний табір нарахував участь 150 дітей і виховників, то цьогорічний табір зорганізований Крайовою Управою СУМ в Україні під патронатом Світової Управи нарахуватиме 150 дітей і виховників.

Подібно як і минулих роках, фінансовий тягар у зв’язку з цим благодійним табором в сумі прибл. $30,000 американських, розподілений між Світовою і всіма Крайовими Управами. Очевидно, що найбільші зобов’язання взяли на себе КУ США, Канада й сама Україна. Отож закликаємо все членство почерез Управи Осередків допомогти нам збирати принайменше $7,500щоби здійснити цей надзвичайно важливий благодійний проєкт.

Для того, ми, як і минулого року, щоби захопити якнайширше коло жертводавців – українців і канадців, запускаємо кампанію crowd-sourcing. Зверніться не лише до других СУМівців але всіх Ваших українських і канадських товаришів і знайомих, взагалі до будь-кого, хто може і хоче допомогти щоби здійснити цю благородну мету. Ніяка сума не є замаленькою! Разом, ми зможемо довершити нашу мету і зібрати принайменше $7,500 щоби вислати 120 потерпілих дітей на табір.

Mи – сумівці, гаслом яких є Бог і Україна маємо моральний обовязок допомагати нашій рідній батьківщині зокрема в цей для неї дуже важкий час. Отож допоможіть нам успішно завершити це благородне діло! Ми хочемо, щоб ці діти у всі часи лишалися вірними єдиній і неподільній Україні, були горді зі свого походження і незалежно від місця їхнього майбутнього проживання несли український дух.

Детальні інформації про цей табір знайдете на вебсторінці: https://cym.org/blog/2018/долучись-до-підготовки-творців-майбу/

Закликаємо Вас заглянути на вебсторінку https://www.gofundme.com/displaced-ukrainian-children-camp і поширити цей лінк або якщо можете складіть свою пожертву!

 

http://”https://www.gofundme.com/displaced-ukrainian-children-camp”Скласти пожертвуСкласти пожертву!

Кілька коротких відео кліпів з минулорічного табору і лінк до ґалерії ”Дерево Життя”.

Переконайтеся самі, який чудовий спів лунав на благодійному таборі #Деревожиття. Канон ”Ми всі вільні добрі люди….„ др. Андрія Стасіва з США

Posted by Harry Nesmasznyj on Sunday, August 13, 2017

Продовження серії ”Що таборовики і виховники говорять” про благодійний табір #Деревожиття

Posted by Harry Nesmasznyj on Monday, August 21, 2017

Posted by Harry Nesmasznyj on Saturday, August 19, 2017

Posted by Harry Nesmasznyj on Thursday, August 17, 2017

Продовження……. ”Таборовики та виховники про благодійний табір” #Деревожиття

Posted by Harry Nesmasznyj on Tuesday, August 15, 2017

Posted by Harry Nesmasznyj on Tuesday, August 15, 2017

Posted by Harry Nesmasznyj on Thursday, August 10, 2017

Posted by Harry Nesmasznyj on Saturday, August 12, 2017

Posted by Harry Nesmasznyj on Saturday, August 12, 2017

Що говорять таборовики і виховники про благодійний табір #ДеревожиттяОсь брати Трьохсвятительської Семінарії Іван, Никола й Олег….

Posted by Harry Nesmasznyj on Saturday, August 12, 2017