Вишкіл’17 – День 10

0
725

Гаслом середи 12-го липня було ”Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не перекреслить мій народ!”

З цієї нагоди, на табір запрошено Holodomor Mobile Classroom, проєкт Канадсько-Української Фундації, Конґресу Українців Канади, Українського Документаційного Центру і Центру Досліджень і  Студій Голодомору Канадського Інституту Українських Студій при Університеті Альберта. Під проводом п-і Стефанії вишкільники мали нагоду не лише оглянути короткий документаційний фільм але і в інтерактивний спосіб, користуючись найновішою технологією – планшетами внуритися в історію про Голодомор, навчатися основні факти і зробити відповідні висновки.

Крім того, на табір загостила довголітня голова Осередку СУМ Гамільтон, подр. Ліда Нарожняк, по професії прокурор, яка розтлумачила таборовикам відповідність карної системи і що можна а що заборонено робити коли застосовувати дисципліну з дітьми, а подр. Христя Головацька дала практичні поради для методики виховання.

По полудні таборовики мали нагоду продовжувати працю над проєктами і навчитися нових таборових пісень.

Ввечорі, довголітній гість, керівник танцювального ансамблю Барвінок, Федір Данилак загостив на табір, щоби таборовиків навчити модерні танці.

Більше фотографій і коротенькі відео ви можете знайте в нашій ҐАЛЕРІЇ.