Tабiр ”МИ УКРАЇНА” для дітей-переселенців і дітей воїнів АТО в Україні

0
365

Табір переселенців 2016

Крайова Управа СУМ в Україні під патронатом Світової Управи  цього літа організовує другий з черги благодійний табір під назвою ”МИ – УКРАЇНА” для 150 дітей-переселенців та дітей воїнів АТО, що вдвічі більше ніж минулого року.

Подібно як і минулого, фінансовий тягар у зв’язку з цим благодійним табором в сумі прибл. $2о,000 американських, розподілений між Світовою і всіма Крайовими Управами. Очевидно, що найбільші зобов’язання взяли на себе КУ США і Канада. Отож закликаємо все членство почерез Управи Осередків допомогти нам збирати принайменше US $5,000, щоби здійснити цей надзвичайно важливий благодійний проєкт.

Тому,  щоби захопити якнайширше коло жертводавців – українців і канадців, ми, як і минулого року, запускаємо кампанію crowd-sourcing диви https://www.indiegogo.com/projects/send-a-ukrainian-displaced-child-to-camp-2016–2#/ лінк, який просимо поширити. Зверніться не лише до других СУМівців але всіх Ваших українських і канадських товаришів і знайомих, взагалі до будь-кого, хто може і хоче допомогти щоби здійснити цю благородну мету. Ніяка сума не є замаленькою. Разом, ми зможемо довершити нашу мету і зібрати принайменше $5,000 щоби вислати 150 потерпілих дітей на табір.

Пригадуємо, що табір відбувається в днях 1 – 12 серпня 2016 року на базі ”Ровесник” на Львівщині, в м. Червонограді. Програма розрахована на дітей воїнів АТО та дітей-переселенців тa напрямлена на полагодження порозуміння між цими категоріями дітей, оскільки в Україні зароджується ця проблемаУкраїни. Тематика табору це пізнання України через плекання любові до України через через культуру та спорт, організація зустрічей з різними відомими людьми, а також тренінги з психологами та катехитами. За дальшими інформаціями про цей табір просимо заглянути на наступний лінк: https://lemko.cym.org/blog/2016/drugij-blagodijnij-tabir-sum-mi-ukrayina/

Mи – сумівці, гаслом яких є Бог і Україна маємо моральний обовязок допомагати нашій рідній батьківщині зокрема в цей для неї дуже важкий час. Отож допоможіть нам успішно завершити це благородне діло! Ми хочемо, щоб ці діти у всі часи лишалися вірними єдиній і неподільній Україні, були горді зі свого походження і незалежно від місця їхнього майбутнього проживання несли український дух.

Ось короткий відео-кліп з минулорічного табору: