Загальні Збори – Пленум Крайової Управи 2014р. в Ст.Катеринс

0
284

itpm3oA3iELr4g65R5_bUfNvusqwF5mskoUY19F9uyQ
Знову ж повідомляємо все членство, почерез Управи Осередків, шляхом письмового повідомлення та публічного оголошення принайменше п’ятнадцят /15/ днів перед визначеним реченцем (ст.27, т.41 Правильника), що згідно з нашим статутом і рішенням останнього засідання Крайової Управи, яке відбулося 18-19 жовтня 2013 року,
Чергові Загальні Збори – Пленум Крайової Управи СУМ відбудуться 28 – 30 березня 2014 року в Ст. Катеринс.

Участь у Загальних Зборах, зобов’язані брати голова або його заступник, фінансовий референт, головний виховник або булавний осередку, референт дружинників і організаційний реф. Згідно з рішенням останнього засідання Крайової Управи відбудуться спільні пленарні та окремі сесії: а)для голів або заступників і фінансових референтів; б) для головних виховників або булавних; в)дружинників.

Під точками 40-46 /ст.27-28/ Програми і Правильника Спілки Української Молоді та точками 42-55 /ст.10-15/ Статуту СУМ, Ви знайдете всі зобов’язання та передумови відносно скликання та уповноваження Загальних Зборів – Пленуму Крайової Управи.  Пригадуємо, що безпосередний представник осередку маєправо голосувати за всі правні посередні голоси даного осередку, не як на Крайовому З’їзді, де делеґат може лише репрезентувати свій і два додтакові голоси (диви ст. 14, параграф 53 англомовних By-laws).  Також пригадуємо, що осередки зобов’язані вислати усучаснені списки членства не пізніше п’ять /5/ днів перед відбуттям Загальних Зборів – Пленумом Крайової Управи а у випадку Крайового
З’їзду не пізніше 30 днів наперід (диви ст. 12, параграф 47 англомовних By-laws).

Початок цих дводенних нарад намічений в п’ятницю 28-го березня 2014 року о годині 6:00 ввечорі /реєстрація о год. 5:00/.  Знову ж пригадуємо усім головам осередків приготовити письмовий звіт діяльности як і також фінансовий звіт осередку СУМ не пізніше 31-го січня 2014 року.  В програмі Загальних Зборів – Пленуму Крайової Управи звітуватимуть голова Крайової Управи за цілу діяльність Крайової Управи; голова або заступник Крайової Контрольної Комісії; голова
або заступник Крайового Товариського Суду.

Загальні Збори, які відбудуться в Українському Чорноморському Домі Осередку ім. Івана Мазепи в Ст.Катеринс, який знаходиться за адресою:
Ukrainian Black Sea Hall
UYA St.Catharines Branch
455 Welland Ave.
St.Catharines, ON
L2M 5V2
Tel.905-682-6531
Підготовчий Комітет в Ст. Катеринс, також замовив кімнати в готелі ‘Days Inn’ для учасників Загальних Зборів. Подаємо адресу:
Days Inn Hotel
89 Meadowvale Drive
St.Catharines, ON
L2N 3Z8
Tel.905-704-5656
Ціна: $69.99 – за single aбо double-room \plus taxes\.
На залученій анкеті можна буде зазначити деталі про нічліги, які просимо повернути до канцелярії КУ СУМ не пізніше 31-го січня 2014 року.
Реєстраційна оплата для делеґатів виносить $175.00. Це включає кошти реєстрації, прохарчування, квиток на родинний вечір ‘Trivia night’ і нічна тура по світової слави Ніаґарських водоспадів. З огляду на те, що Пленум відбувається під час Великого Посту не буде традиційного бенкету і забави.  Повідомляємо, що О СУМ південного Онтаріо старатимуться в мірі своїх можливостей зорганізувати транспортацію з летовища в Торонто або в Гамільтоні до готелю у Ст.Катеринс і
від готелю і до домівки для делеґатів, які прилітають на Загальні Збори. Однак просимо делеґатів які прилітають заздалегідь повідомити канцелярію КУ СУМ про таку потребу.
Просимо усіх делеґатів прибути завчасно в п’ятницю пополудні 28-го березня 2014р., щоби на означений час о год. 6:00 ввечорі розпочати програму. Для Вашої інформації о год. 5:00 ввечорі буде вечеря і реєстрація.