Бенкет «Ходімо на запусти», тихий авкціон і забава з нагоди пленуму

0
320

 

 Ввечорі 18 лютого 2012 р. відбувся товариський вечір-бенкет під назвою ”Ходімо на Запусти” включно з тихим авкціоном та забавою. Офіційно вечір відкрив ведучий програмою вечора і колишній голова Крайової Управи СУМ, Роман Британ з Едмонтону, привітавши гостей, попросив голову КУ СУМ Оляну Ґрод до привітального слова. За нею слідували коротке слово Андреї Кардаш, яка представила вишитий килим з нагоди 120-ліття поселення українців в Канаді, дякуючи Марусі Шиш і Оксані Кузишин з Калґар за його вшиття, виступ юнацтва та виховного складу О СУМ у Калґарах і молитва промовлена капеляном Осередку о. Сергієм Гарагуцом і довголітнім сумівцем о. Петром Бабеєм.

Основною частиною вечора була вистава ”Запусти” за сценарієм Наталії Маркевич. Асистентом хореографічних постановок була Стефанія Романюк. Музичним супроводом керував Михайло Мусієнко, а участь взяв творчий колектив членів Осередку СУМ у Калґарах. Вистава весело розважила присутню публіку. Додатковою несподіванкою був виступ заслуженого артиста України Ігоря Богдана.

На тому і закінчилася офіційна частина вечора, а в дальшому на присутніх гостей чекала забава під звуки оркестри ”Барвінок”. Чисельна публіка забавлялася до самого ранку і кожен мав можливість скласти пожертву, беручи активну участь у тихому авкціоні.

Крайова Управа ще раз дякує всім, хто своєю працею і допомогою причинився до успішного проведення Пленуму КУ СУМ, а саме: Ірині Єндрієвській за представлення Відзначення Членства, зокрема місцевому осередкові СУМ ім. Євгена Коновальця в Калґарах на чолі з Христею Мусієнко і Марусею Шиш, членом Організаційного комітету.