Голова Світової Управи зустрівся із Заступником Міністра освіти України

0
454

Голова Світової Управи СУМ Андрій Бігун та Голова Крайової Управи СУМ в Україні Юрій Іляш зустрілися із Заступником Міністра освіти і науки України Павлом Хобзеєм.

Також участь в зустрічі взяв голова Львівської обласної організації СУМ в Україні Андрій Фендик.

СУМівці детально поінформували Заступника Міністра про діяльність нашої організації та про актуальні проекти, які реалізовує Спілка у виховній сфері та у наданні допомоги родинам українських бійців.

Також під час зустрічі було обговорено питання налагодження ефективної співпраці між Міністерством та  Спілкою Української Молоді.

«Наша організація, маючи за плечима більш як 90-літній досвід діяльності та спираючись в своїх виховній роботі на науковий доробок одного із засновників української національної педагогіки, почесного члена СУМ Григорія Ващенка, активно працює в царині національно-патріотичного виховання дітей та молоді. Цим досвідом ми готові поділитися із освітянами України, а також запропонувати до використання апробовані Спілкою методи позашкільної роботи з юнацтвом», – зазначив під час зустрічі Голова Крайової Управи СУМ в Україні Юрій Іляш.