СУМ в Україні втратив ще одного СУМівця-Героя

0
442

unnamedЧлен Бобринецького осередку СУМ в Україні, молодший сержант, командир відділення – начальник радіостанції відділення управління загону спеціального призначення 3-го окремого полку спецпризначення Віталій Юрійович Волкотруб народився 5 червня 1986 року в м.Бобринець Кіровоградської області.

 Загинув 29 серпня 2014 року в бою під Іловайськом (Донецька область) під час виходу з оточення до с.Червоносільське Амвросіївського району по так званому «зеленому коридору», який було обстріляно російськими збройними формуваннями.

 Посмертно нагороджений відзнакою Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету “За заслуги” ІІ ступеню.

 Похоронений на Ковалівському кладовищі м.Бобринець.

 Без батька залишився шестирічний син.

 Попрощатися з героєм у місті Бобринці прийшло майже тисяча військових та цивільних містян.

 1009140102Василь Брянчиков, командир групи: «Загинув, як герой. Він вже виконав свій обов’язок, тому хочу сказати – Віталя, дякую тобі за те, що ти підтримував мене завжди. Не боявся, першим рвався в вертоліт, першим рвався на найважчі завдання. І так виходить – куля знаходить найбільш сміливого, першого в лаві. Так сталося і з Вітальою…».

Павло Скорий, бойовий товариш: «Він був героєм. Достойний приклад для наслідування. Ми його ніколи не забудемо, як не забудемо того, що сталося».

Віта Атаманчук, заступник голови облдержадміністрації :Вкотре ми проводжаємо в останню путь одного з найкращих синів України. Тяжко усвідомлювати, що пішовши з життя наш герой залишив вдома молоду дружину та маленьку дитину. Проте, можна сказати, що він продовжив свій славний рід. рід героїв. Поки в нас є такі герої, як Віталій Волкотруб – Україна є і буде