СУМівський табір “Гартуйсь” на терені Іспанії

0
821

Перший літний табір “Гартуйсь” у рамках спільного проекту

Спілки Української Молоді та Асоціації Українців Регіону Мурсія,

який  відбуватиметься 24 – 28 червня 2015

у молодіжному центрі “Ель Бальє” – Albergue juvenil El Valle Camino del Sequén, s/n, 30150 La Alberca, Murcia.

Тематика літнього юнацько-відпочинкового табору для дівчат та хлопців віком від 14 років та прихильників молодіжньої організації присвячена ознайомленню з історією та світоглядними засадами Спілки Української Молоді, аналізу сучасної ситуації в Україні. А також Вас очікуватимуть дискусії та творчі вправи,  веселі розважальні вечірні програми, спорт, квести, прогулянки,  плавання, співи, майстер-класи з ручних праць, виконання   мультимедійних проектів тощо. Табір – це чудова нагода запізнати нових друзів, відшукати цікаві маршрути, здобути глибші знання, навчитися грати в кооперативні та інтерактивні ігри, проявити свої таланти, ініціативність та нестандартність мислення, назбирати силу-силенну неймовірних вражень.

Учасники табору перебуватимуть під опікою досвідчених виховнииків Спілки Української Молоді та викладачів українських суб. шкіл Іспанії.

Щоб стати таборовиком  цього літа  ВАМ варто:

– зголосить  до 30 травня 2015 року в місцевих громадах або за тел : +34 633073083 чи по email:  [email protected]

– заповнити анкету та оформити медичну довідку учасника табору (на передодні табору);

сплатити  передоплату в розмірі 60 євро до вище згаданої дати на р/р банку CAJAMAR  ES89 3058 0347 6527 2000 2647 з вказанням імені та прізвища, концепт: cuota de participación campament.

tabirposter 1-page-001