Заява: Народ мій є – народ мій завжди буде!

0
481

 27-го листопада 2013р.

 ueromaidan

Заява

Народ мій є – народ мій завжди буде!

 

 

Світова Управа Спілки Української Молоді щиро вітає український нарід і сотні тисяч громадян на чолі із молоддю, які вийшли на майдани Києва та по інших містах України у боротьбі за демократію і права належати до кола вільних народів Европейського Союзу!

 

У наслідок призупинення процесу підготовки укладання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом i відновленням активного діалогу з Російською Федерацією та іншими країнами Митного союзу, український народ хвилею спротиву – довів, що готовий захистити своє право на Европейське майбутнє!

 

Спілка Української Молоді гостро засуджує втручання і тиск Росії у внутрішню політику України. Світова Управа та все членство солідаризуються з українським народом, який щераз заявив перед цілим світом, що Україна є і навіки буде і закликає все членство приєднатись до загальноукраїнської акції протесту проти дій уряду. Ми також закликаємо дружинників – представників СУМ в Україні і по всьому світові – приєднуватись до акції протесту проти дій українського уряду на своїх місцях проживання!

Підписання угоди про асоціацію – це історичний шанс, який або навіки закарбується в історії перемог українського народу, або це буде поразка, яку ніколи не пробачать нащадки очільникам сучасної України. 

 

 

Честь України – Готов Боронити!

 

 

Світова Управа, Мельборн, 27го листопада 2013р.