Табір для Старшого Юнацтва 2012

0
466

Від 3 до 10 січня відбувся табір для старшого юнацтва Спілки Української Молоді в Аргентині
3 січня, виїхали автобусом 25 членів нашої спілки до місцевості Сьєрра-де-лос-Падрес, розташований в кількох кілометрах від міста Мар-дель-Плата.
Тематика табору була орієнтована на УПА – Українська Повстанська Армія, якої цього року відзначуємо 70-річчя заснування.
Приїжджаючи до місцевості табору та, після обіду, розпочали зайняття.
У першу ніч пройшла розмова, під час якої члени табору висловили очікування для наступних день і узгодили деякі міркування братиме під увагу під час табору, з яких повага та дружність вважали найважливішими.
Учасники табору, провели спільне зайняття, підготовляючи та викладаючи своїм друзям матеріал про УПА як також Повстанські пісні.
Це зайняття було ретельно сплановане і підготовлене заздалегідь, щоб сприяти спільну працю та особистий розвиток кожного юнака.
Крім того, члени табору отримали лекції про те, як організувати табір, беручи до уваги, наприклад, необхідні матеріали і розташування та побудова шатер.
Що стосується спорту і відпочинку, члени табору провели різні гри (в основному, пов’язані з темою УПА), походи, веслування в лагуні Де-лос-Падрес, стріли з лука і скелелазіння, між іншими.