Табір для Молодшого Юнацтва Чарівний Час 2011

0
475

Від 25 до 30 грудня 2011, на Просвіт’янські оселі Веселка, відбувся табір для молодшого юнацтва Чарівний Час.
Проведена тематика включила загальне знання сумознавства та теренознавства, Різдво і традиційні українські свята як Івана Купала. Мета полягала в тому, щоб зміцнити знання включені під час року і набувати нові. Також старалися збагатити мову малих учасників табору, та заохочувати їх ввести кілька нових слів до їхньої щоденної мови. Одним з інструментів, яким ми користувалися для досягнення цієї мети була пісня, діяльність до якої ми призначили одну годину кожного дня, продовж якої, юнацтво вивчало нові пісні, зміст слів, та співаючи покращувало вимову..
Відносно відпочинкової частини, діти користувалися басейном, де відбували різні ігри. Також проводили різні спортові гри, такі як гонки, командні ігри, полювання за скарбами, нічні гри і т.д. В останній день табору малі таборовики, розділені на дві команди, перевірили знання набуті цього тижня, в результаті майже не було різниці в рахунку, обидві команди продемонстрували, що вони багато чому навчилися
Як і в кожному таборі, намагалися сприяти спільну роботу, підтримувати дружні відносини і взаємної поваги. Важливе значення далося також на відповідальність за особисті речі, чистоту і порядок.
Відзначую схильність юнацтва на кожних видах діяльності, група пристосовувалася до кожної ситуації та завжди панувала дружня атмосфера.
Хочу особливо відзначити роботу цілої команди, членів управи та співпрацівників, як і перед так і продовж табору, завдяки цьому ми провели всю заплановану програму і користувалися нею стільки, скільки юнацтво.