64-ий Всеамериканський Маніфестаційний Здвиг СУМ

0
317

Крайова Управа СУМ в Америці повідомляє Управи Осередків та все сумівське членство, що 64-ий Всеамериканський Маніфестаційний Здвиг СУМ відбудеться на Оселі СУМ в Елленвілі, Н.Й. днях від 4-го до 6-го вересня 2015 р.

Цьогорічний Здвиг проходитиме під кличем:

“Народ мій є, народ мій завжди буде!” – (Василь Симоненко)

та відзначатиме наступні річниці:

  • 150-річчя з дня народження Митрополита Андрея Шептицького
  • 100-річчя переможної битви на горі Маківка
  • 90-річчя заснування Спілки Української Молоді
  • 80-річчя з дня народження Василя Симоненка
  • 65-річчя СУМ в Австралії, Арґентині та Франції
  • 50-ліття руху «Шестидесятників»
  • 25-ліття проголошення державного суверенітету України

До переведення 64-го Всеамериканського Маніфестаційного Здвигу Крайова Управа СУМ покликала наступну Команду:

Командант:Іван Кебало
Бунчужний: Юстин Пиз
Писар: Христина Мельник
Господарський Референт:Андрій Стасів
Фінансовий референт: Мирон Солтис
Референт мистецької програми: Оксана Томашевська
Спортовий Референти:Данило Ниш

Юрій Прятка

Дана Курилик

 

В цьогорічному Здвизі беруть участь всі Осередки і Відділи СУМ американського терену. Тому просимо подбати про якнайчисельнішу участь Сеньйорів, Дружинників, Юнацтва та Суменят в повних сумівських одностроях, та з всіма організаційними прапорами.


Святочна Програма

В неділю, після Богослуження, відбудеться Маніфестаційна частина Здвигу, яка включатиме Апель, святкове слово д. Аскольда Лозинського, та дефіляду Осередків.


Талант Шоу

Під час Здвигу на Оселі відбуватиметься “Tалант Шоу” – “СУМ має Талант”, в суботу о год. 5-ій вечора. Звертаємося до суменят, юнацтва, i дружинників щоб показали свої таланти – спів, гру на музичному інструменті, скити, комедії, тощо. Перше місце у кожній категорії отримає грошову нагороду! Зголошуйте свою участь у подр. Оксані Томашевській за адресою [email protected] не пізніше 1-го вересня ц.р.


Виступ Мистецького Табору

Юнацтво Мистецького Табору, під проводом командантки подр. Христини Вох, виступатиме в неділю, о год. 4-ій по пополудні, із показом пісні та танців які учасники навчилися на таборі. Цього року Андрій Цибик, керівник танцювального ансамблю “ Іскра”, був інструктором народних танців.


Спортові Змагання для Молодшого і Старшого Юнацтва та Дружинників

В суботу 5-го вересня Дружинники і Булава Крайової Управи СУМ влаштовують одноденний турнір футболу та відбиванки під час цьогорічного Здвигу для юнацтва і членства, до яких запрошуємо до численної участи.

Турнір футболу починається точно о год . 9:30 рано на спортовій площі. Будуть три дивізії: 6-9 років, 10-12 років, і 13-14 років – мішані команди юначок/юнаків 7 в 7. Футбольні уніформи та обладнання для гравців необхідні. Члени команди повинні мати футбольні черевики ( football boots) та щитки ( shin guards). Реєстрація футбольних команд безкоштовна.

Турнір відбиванки починається на пляжній відбиванковій площі о год.10:30 рано. Вік гравців – 15+. Мішані команди 4 в 4. Кожна команда не може мати менше ніж 4 і не більше ніж 6 осіб; не можна мати менше троє (3) осіб на відбиванковій площі під час турніру. Кошт реєстрації від команди виноситиме $60.

Просимо зголоситись і зареєструватись до 22-го серпня. Звертайтеся до Данила Ниша у справі турніру відбиванки [email protected] , або до Юрія Прятки у справі турніру футболу – [email protected]


«5K for UA» Благодійний Забіг

Цього року під час Здвигу, Референтура Дружинників Крайової Управи запрошує та заохочує всіх сумівців взяти участь в події “5К for UA”. Минулого року, друг Віктор Курилик організував забіг де усі зібрані реєстраційні пожертви пішли на потреби українського війська. Ми продовжуємо цю традицію, оскільки нам важливо підтримати не тільки цю подію, але також допомогти українському війську сьогодні. Забіг розпочнеться в неділу, 6-го вересня. Реєстрація відбудеться о 3:00 годині по полудні, а забіг – о 3:30 по полудні. Реєстраційна пожертва – $25, $50, або $75. За будь якими питанням просимо звертатись до подр. Дані Курилик за адресою [email protected]


Забави!

Вечорами відбуватимуться Забави:

  • Субота: на забаві гратиме оркестра «ЗАБАВА»
  • Неділя: розваги та забава в барі ДІБРОВА під звуки «Зукі й Славко Галатин»

Крайова Управа закликає все своє членство до численної участи у цьогорічному Здвизі! Це одинока крайова сумівська імпреза в році де ми маємо можливість церемоніяльним способом потвердити свою приналежність до Організації якій на ім’я СУМ. Тому всі прибудьмо численно, та в одностроях, на Здвиг СУМ в Америці!

Із всіми питаннями про Здвиг просимо звертатися до голови Організаційного Комітету Здвигу подр. Наді Длябоги, за адресою [email protected]


ОБІЖНИК