Подяка за багаторічну та жертовну працю!

0
652

За багатолітню та жертовну працю в Світових органах Спілки Української Молоді виголошено подяки членові СУМ у Великій Британії др.Володимиру Шляхетку та сумівці з Канади подр.Мирославі Підгірній.

«Друже Володимире! В імені Світової Управи СУМ складаємо нашу найщирішу подяку за Твою, майже 25-річну віддану працю у керівних органах світового СУМ», – йдеться у листі, який голова Світової Управи СУМ др.Андрій Бігун адресував др. Шляхетку.

2016-06-10_111350_IMG_9744
                   др.Володимир Шляхетко, Велика Британія

Варто зазначити, що друг Володимир був головою Крайової Управи СУМ у Великій Британії в 1983 – 1990 та 1994 – 1996 роках. Обирався на пости ІІ та ІІІ Заступника голови Світової Управи,  Скарбника Світової Управи, члена Світової Контрольної Комісії.

Зі словами подяки друг Голова звернувся до провідної членкині СУМ в Канаді подруги Мирослави Підгірної, відзначивши її багаторічну та плідну діяльність в українській громаді Канади та в Спілці, активність та жертовність.

SvitovyjKongres-24
  подр.Мирослава Підгірна, Канада

Свідченням визнання, довіри та поваги до подруги Підгірної є посади, на які, в різний час, її обирали сумівці: Х Конґрес СУМ – член Світової Управи СУМ,  XVI Конґрес СУМ – заступник голови Світової Управи СУМ;  XVII Конґрес СУМ  – голова Світової Управи СУМ, XVIІI Конґрес СУМ – голова Світового Товариського Суду.

Голова Світової Управи подякував подр.Мирославі Підгірній та др.Володимиру Шляхетку за приязне ставлення до подруг і друзів, віддану та жертовну працю, принциповість, відповідальність, які є прикладом для сотень сумівців з цілого світу та побажав  їм щедрих Божих ласк, здоров’я, сили і наснаги для дальшої праці в лавах СУМ на славу Богу й Україні!