“Пісні моєї Батьківщини”

0
698
Хто співає – молиться подвійно!
св. Авґустин

8 листопада вийшов друком компакт-диск члена Спілки Української Молоді в Німеччині, дяка і співака катедрального собору УГКЦ Покрови Пресвятої Богородиці та Андрія Первозванного у Мюнхені, Андрія Несмачного.

Диск під назвою “Пісні моєї Батьківщини“ дуже цікава музична мандрівка Україною, який Андрій присвячує своїм дорогим батькам Анні та Олександру Несмачним, як також своій любій дружині Ренаті та синові Олександру. На ньому звучать 17 творів, серед яких українські народні пісні, літургійні композиції у супроводі унікальної і славетної Національної заслуженої капели бандуристів України ім. Георгія Майбороди.
Як музика так і сольний і хоровий спів кожного із цих творів представлених на диску прекрасні! В них відчутний і зачаровує не тільки талант баритона-співака, але й також внутрішнє світло, теплота душі, сила віри, глибока духовність, радісна і святкова урочистість, патріотичність, щира любов до України, її історії, культурних традицій та музики! Слухаєш – хочеться продовження…

Цей цікавий за виглядом диск, який обложений розкішним буксліфом-обкладинкою, доповнює оригінальний буклет
Доротея Бурґерукраїнською, німецькою та англійською мовами. Він надає прекрасну можливість кожному слухачеві і любителю музики ознайомитися із коротко, але дуже вдало описаною історією України, її культурою, які тісно переплітаються із текстами пісень. Тут також подано історичну довідку про український національний інструмент кобзу та бандуру, історію української музики та співу, про Національну заслужену капелу бандуристів України, тощо.
Тримаючи в руках цей високоякісний диск, як із технічного так і мистецького боку, слухаючи його, можна сміло ствердити, що він є дійсно “святом, насолодою і бальзамом для кожної душі“, яка любить, шанує і цінить українську музику, хоровий спів, або хоче з ними ознайомитись!

(Переклад із німецької мови о.Б. Підлесецький)

Кошти отримані з продажу дисків будуть спрямовані на виготовлення і друк виховних матеріалів Спілки Української Молоді – «Підручник виховника», що був одобрений виховною комісією XVIII Світового Конгресу СУМ.
Вартість диску – 20$. Всього- 200 примірників. Придбати можна через Крайові Управи СУМ.
Придбавши диск Ви отримаєте насолоду від української пісні й разом зробите свій внесок у виховання патріотичної молоді по цілому світі.